Portfolio

Au trecut vreo șapte ani și ceva de când am intrat în câmpul muncii. Era o zi de marți când un bun prieten mi-a spus că Automarket caută colaboratori.

Cum eram fascinat de mașini am zis să-mi încerc norocul. Și mi-a ieșit. Au urmat vreo trei ani în care weekend de weekend eram la datorie. Au fost anii în care am învătat ce e ăla internet, ce e ăla SEO, dar mai ales ce înseamnă cititorul și cum reacționează el.

A urmat o despărțire cuminte și frumoasă de echipa Automarket, iar eu mi-am vazut de noul drum. Eram inginer (și încă sunt, doar că nu profesez) așa că mi-am încercat norocul în noua carieră. Am stat într-o făbricuță de confecții metalice (n-are sens să detaliez cu ce se ocupă), iar în tot acest timp am învățat cât pentru cei 25 de ani pe care îi aveam atunci. Mi-a plăcut. Mi-a plăcut mult și m-aș întoarce cu mare drag în industria asta.

După vreo trei ani am plecat de acolo și m-am regăsit sub umbrela Auto Bild România. Am dat de o echipă faină, cu chef de muncă și pusă pe proiecte mișto. Tot aici am descoperit și fotografia. Am reușit ca în tot acest timp (din 2014) să public câteva imagini faine (și nu doar în revista Auto Bild). Mai mult, am pus bazele Auto Bild News, o presudo-emisiune în care prezentam (și o să prezint din toamnă) cele mai șmechere știri din domeniul auto care au avut loc în timpul săptămânii.

Am mai cochetat și cu radioul, cu partea de editare video și multe altele. Păstrez pentru final pasiunea pentru motorsport.

IMG_1033

După ce am trecut prin două redacții și printr-o echipă de ingineri, cred că mă voi regăsi în motorsport. Aștept oferte.