Adio, Geta! Trădez cauza și, în 2018, “alerg” cu importuri

De când m-am întors din Grecia, m-am tot gândit la ce voi face în 2018. Eram convins că o să joc din nou la două capete și că o să duc steagul atât în Campionatul Național de Raliuri pentru Vehicule Istorice (CNRID), cât și în Campionatul de Raliuri de Regularitate pentru Vehicule Istorice (CRRVI).

Dar începutul de an a venit cu vești din ce în ce mai proaste. Din motive personale, m-am despărțit și de Geta (nu cu lacrimi de crocodil, pentru că o să ne mai întâlnim din când în când să ne aducem aminte de vremurile de aur), dar și de Tony (uneori, există lucruri mai importante decât motorsportul), pilotul cu care am mers în 2017 în CNRID. Chapeau bas, Tony! Mulțumesc, Alex!

Și pentru că nu-mi doream să uit mersul pe bicicletă, am bătut palma cu Oldtimer Club pentru un sezon complet în CRRVI. Nu-i rău, mai ales că eu sunt genul agitat și un an de stat pe tușă mi-ar fi provocat daune masive la nivel cerebral.

În stânga îl voi avea pe Ionuț Cășuneanu, pilot pe care l-ați văzut în 2017 la Sibiu, Brașov și Giurgiu. Anul acesta, partener de drum o să ne fie un Mercedes-Benz 300 SEL din 1971 (Geta <<1982>> era o domnișoară) pe care, bineînțeles, încă nu l-am botezat. Și cum îi șade bine oricărui practicant de motorsport, am plămădit și o echipă: Oldtimer Club Team.

Ne vedem pe probe.

Foto | Dragos Savu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.