24 Hours Rally of Greece – Detaliile tehnice

Întrucât povestea aia mișto a intrat pe Automarket.ro, aici o să vă ofer doar “detaliile tehnice” cu privire la 24 Hours Rally of Greece. Și ca să nu uit lucruri importante, o să le scriu cu liniuță și o să introduc și explicații acolo unde este cazul.

– grecii sunt nebuni! să organizezi un astfel de raliu îți trebuie cohones la fel de mari ca bila de pe ASE.

– concurenții din Grecia sunt nebuni! să alergi în halul ălă pe drumurile alea știind că ai șanse să te oprești 200 de metri mai jos ai nevoie de cohones la fel de mari ca bila de pe ASE. Dar așa e când ești localnic. Îți permiți să riști.

– probele speciale sunt simple. Dacă ajungi la startul lor în minutul tău :)).

– etapele de legătură au fost mai rapide decât probele speciale și pe drumuri mult mai dificile. Am forțat până în momentul în care am văzut câțiva concurenți ieșiți de pe traseu. Și nu, nu făceau pipi.

– detaliile probelor speciale au fost date în distanțe și timpi și nu aveai nevoie de viteze medii. Cu alte cuvinte îi băteam cu ceasul de la gara Obor. Asta dacă ajungeam în minutul nostru la startul probelor :)).

– fiecare foaie de calcul se înmânează după un CO. Altfel spus, nu pleci cu o foaie de calcul și ai timp toată ziua să tot împarți minute în secunde. Cea mai interesantă parte a fost cea în care proba specială începea fix în dreptul CO-ului. Dacă îmi amintesc bine asta se întâmpla pe la 4 dimineața.

– probele speciale conțin controale intermediare indicate. Așa că poți să-i dai flăcări lejer.

– pe probele speciale te poți opri să fumezi. Asta dacă ajungi la startul lor și dacă mergi suficient de tare. Aproape de final există o zonă marcată cu steaguri și doar acolo oprirea este interzisă.

– după primele 8 ore ești fresh. Dar când realizezi că nu mai vezi nimic nici cu șase rânduri de becuri începi să te gândești la un gyros cu mult tzatiki și la un pat cald.

– cafeaua nu-și mai face efectul dacă bei mai mult de patru căni în 12 ore.

Îmi cer scuze în cazul în care am uitat să menționez ceva, dar sunt convins că știți unde să adresați intrebările.

P.S. Chapeau bas, Alex. Geta a mers ceas.

Foto | Giorgis Gaitanis

1 Comment

  1. Pingback: Adio, Geta! Trădez cauza și, în 2018, “alerg” cu importuri | Sho

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.