Retromobil Fest 2017 – Io-s de acțiune, bă!

Anul trecut am zis să-mi mișc fundul prețios până la Academia Titi Aur să văd câțiva bezmetici cum se dau pe autodrom cu mașinile clasice. Și chiar a fost fain și mă gândeam că poate aș participa și eu. Pe vremea aia, Geta abia scotea capul în lume.

Anul acesta, fenomenul Retromobil Fest a crescut mișto, iar din ce zic organizatorii, până acum s-au înscris 90 de oameni. Nu-i rău! Concursul se desfășoară în 8 și 9 iulie, iar participanții își vor arăta abilitățile începând cu ora 10:00. Să nu uităm, Retromobil Fest este un concurs de regularitate pe circuit.

Există 8 categorii și trei premii babane (3 x Porsche On-Track – curs de pilotaj și conducere defensivă pe Istanbul Park cu instructori Porsche). Publicul are și el ocazia să guste puțin din drogul numit motorsport. Cei care vor veni să vadă clasicele în acțiune pot participa la o tombolă, iar câțiva norocoși se vor plimba pe scaunul din dreapta într-o mașină înscrisă în cadrul categoriei GP Experți (adică o mașină pregătită pentru competiții de motorsport).

Momentul publicitar abia acum urmează. O să concurez și eu. Cu Geta merg naviator la GP Dacia Clasic (Georgescule sper să te trimit la Istanbul), iar cu Moby Dick (SLC-ul de rally) merg pilot la GP Experți.

În intervalul 8 – 9 iulie ne vedem la Academia Titi Aur, da?

Retromobil Fest 2016 – Galerie foto

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.