Old Cars Rally Prahova 2017 – Înscriere, documente și traseu

Campionatul Raliurilor de Regularitate pentru Vehicule Istorice se apropie de start. Prima etapă programată se numește Old Cars Rally Prahova și se va desfășura în intervalul 28 – 29 aprilie.

Lista de înscrieri a fost deja deschisă, iar concurenții pot descărca documentele de aici (Old Cars Rally Prahova 2017 prezentare, Old Cars Rally Prahova 2017 program, Old Cars Rally Prahova 2017 fisa de participare). Până la data de 15 aprilie, taxa de participare pentru echipaj este de 350 de lei și nu include cazarea. După aceea, tariful va fi majorat la 390 de lei pentru fiecare echipaj.

Prima zi a Old Cars Rally Prahova 2017 va include o etapă de 122 de kilometri și șase probe speciale. Seara, organizatorii au pregătit o super specială. Traseul acesteia măsoară 24 de kilometri. Ziua secundă va include o etapă de circa 162 de kilometri cu 4 probe speciale.

În plus, pentru cei care acum au de gând să înceapă aventura în cadrul raliurilor de regularitate, Retromobil va organiza atât cursuri pentru piloți, cât și pentru navigatori. Înscrierile pentru cursuri se fac pe mailul clubului sau la telefon, iar acestea se vor desfășura în perioada 19 – 20 aprilie, începând cu orele 18:00, la sediul Retromobil.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.