Co.rnel. Co.pilot.

Nu știu de ce, dar am tot simțit că anul 2017 o să fie unul bun. Și dacă privesc puțin la ce am reușit să fac până acum, se pare că instinctul nu m-a înșelat.

La final de 2016 am hotărât ca anul acesta să merg în CNR. După o serie de mailuri care s-au încheiat cu “Nu, n-avem buget!” încrederea în proiectul ăsta avea să scadă considerabil. Au existat nopți nedormite, creieri storși la maximum și chiar și voci disperate. Nu mi-a ieșit. Doar că norocul avea să se schimbe, iar un telefon primit la ceas de seară (mă înclin în fața omului de la celălalt capăt al firului) să-mi dea puțin peste cap cantitatea de hormoni din organism.

Și uite așa am primit un post full-time de copilot pentru Campionatul Național de Raliuri pentru Vehicule Istorice. Cârcotașii vor spune că nu-i tot una cu CNR, dar I don’t give a damn. O să fiu 100% dedicat.

IMG_3661

Materialul de concurs a apărut pe lume în 1977 și poartă sigla Mercedes-Benz. Pe numele său mic, SLC 450. La manșă o să fie Antoine Brajkovic, un belgian cu experiență, care a mai văzut câteva dintre probele din România și în 2016.

Dar stați că n-am încheiat. Prima dragoste nu se uită, iar Dacia 1300 din 1982 nu o să stea prea mult în garaj.

sibiu rally challenge 2016 dragos savu (6)

Campionatul de Raliuri de Regularitate pentru Vehicule Istorice o să rămână marea mea iubire, iar în 2017 ne-am propus (eu cu Alex) să concurăm în cel puțin șase etape (tot campionatul va avea 9 etape). Pe scurt, un sezon plin, cu cel puțin 13 etape puse pe hârtie. Sper să le duc la capăt pe toate și mai sper să pun și ceva cupe în raft.

Ne vedem pe probe!

1 Comment

  1. Pingback: SLC-ul, Tâmpa și debutul | Sho

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.